We zijn een nieuwe weg ingeslagen!

Eigentijds onderwijs!

OBS De Klimop werkt volgens een nieuw onderwijsconcept. De maatschappij verandert immers razendsnel en dat vraagt om een eigentijdse aanpak van het onderwijs.

Onderwijs dat aansluit op de behoeften van kinderen in deze tijd.

Op De Klimop leren kinderen nadenken over zichzelf en over anderen. Ze ontdekken de kracht van optimisme, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Ze leren hoe ze zelfbewust in het leven staan, met ruimte voor zichzelf en voor anderen. En hoe ze kunnen bijdragen aan hun eigen geluk en dat van anderen.

De kinderen maken gebruik van flexibele werkplekken en krijgen onderwijs in kleine groepen zodat we elk kind de persoonlijke aandacht kunnen geven die het nodig heeft.

Kinderen werken in hun eigen tempo en op hun eigen niveau met individuele (digitale) lesprogramma’s. Verder werken wij met het inspirerende lesaanbod van IPC en besteden we in alle groepen extra aandacht aan de Engelse taal.

Onze SchoolFocus op geluk en persoonsontwikkeling

 
Kleinschalig onderwijs

   
Gepersonaliseerd digitaal leren

 
IPC-lesprogramma

 
Engelse taal

 

De school bezoeken

Bent u benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen binnen De Klimop? U bent van harte welkom om de school te bezoeken. Een afspraak met de directie is snel gemaakt via 0251-651656.

Inschrijfformulier_De_Klimop.pdf

 

Nieuwsbrief

Bestuur